Breipatroon Slouchy Muts Breipatroon voor dames Mode Breipet patroon Muts Breien PATROON Brioche Stitche muts Patroon

Breipatroon Slouchy Muts Breipatroon voor dames Mode Breipet patroon Muts Breien PATROON Brioche Stitche muts Patroon

► ► DIT IS EEN BREIENDE PATROON ► ►SCHRIJVEN IN HET ENGELS LET OP: dit is geen voltooide werkelijke hoed, dit is alleen een patroon. Deze Brioche Stitche Slouchy hoed zal je opvallen! Deze unieke hoed is een van mijn eigen ontwerpen en met de hand gemaakt door mij vanaf nu. Nu schrijf ik het PATROON hiervan mijn

► ► DIT IS EEN BREIENDE PATROON ► ►SCHRIJVEN IN HET ENGELS LET OP: dit is geen voltooide werkelijke hoed, dit is alleen een patroon. Deze Brioche Stitche Slouchy hoed zal je opvallen! Deze unieke hoed is een van mijn eigen ontwerpen en met de hand gemaakt door mij vanaf nu. Nu schrijf ik het PATROON hiervan mijn

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*